Кондитерська компанія ASA Sweets, Ужгород
<< Всі новини
05.05.2023

Кіш Лорен від "ASA Sweet"— апетитний відкритий пиріг, який обов'язково потрібно скуштувати!

Кіш Лорен — апетитний відкритий пиріг на основі пісочного тіста з найрізноманітнішими начинками. Страва родом із Франції, проте смак пирога настільки яскравий і насичений, що ним із задоволенням частують домашніх та гостей по всьому світу. Пиріг часто подають, як головну страву або як закуску на обід або вечерю. Кіш Лорен вражає своїми смаковими якостями, завдяки поєднання хрусткого тіста та ніжної начинки. 

Готуємо цю колоритну страву на основі тіста, до складу якого обов’язково додаємо якісне вершкове масло з високим відсотком жирності. А для соковитої начинки поєднуємо стиглі помідори, вітамінну броколі, свіже куряче філе, гриби та зелень. До складу нашого французького пирога також додаємо шматочки ароматного бекона.

Кіш Лорен виготовляємо за класичним рецептом, що важається найсмачнішим — із смаженою куркою, що робить пиріг особливо ароматним і ніжним. Відкриємо невеличкий секрет: традиційну начинку чудово збагатити грибами та броколі. Ці низькокалорійні та ситні водночас інгредієнти додадуть начинці яскравих пряних ноток і соковитості.

Будьте певні: запашні шматочки курячого філе, смажені шампіньйони та наповнена вітамінами броколі у поєднанні з тягучим розплавленим сиром "Гауда" подарують вам неймовірну насолоду. А хрустке пісочне тісто, чудово доповнить букет смакових вражень!

Апетитний тандем корисних і ситних інгредієнтів робить шматок нашого французького пирога поживним сніданком, чудовим обідом, а якщо знадобиться — і смачним перекусом, який зручно взяти із собою.

×
×

Увійти